Офисът на вицепрезидента на САЩ Майк Пенс отрече изявленията на бившия

...
Офисът на вицепрезидента на САЩ Майк Пенс отрече изявленията на бившия
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ отрича вътрешна информация за украинската афера на Тръмп

Офисът на вицепрезидента на САЩ Майк Пенс отхвърли изказванията на някогашния консултант на Доналд Тръмп Джон Болтън, съгласно които американският президент Доналд Тръмп е приказвал за забавянето на помощта за Украйна, в случай че политическото ѝ управление не му помогне политически.
По-рано в американската пресата изтекоха детайлности от книгата на Болтън, където той твърди, че Тръмп е забавил военната помощ за Украйна, очаквайки в подмяна политически услуги под формата на следствие против политическия му конкурент - Джо Байдън. Именно на това съмнение е построена процедурата за импийчмънтът против Тръмп, която беше направена от Камарата на представителите и сега се преглежда в Сената.
" Президентът непрекъснато показваше своето неспокойствие, че САЩ носят лъвския дял от отговорността за подпомагането на Украйна и че европейците не извършват отговорностите си. Президентът също изрази угриженост за корупцията в Украйна. Но в никакъв случай не съм го чувал да свързва Украйна с следствия против фамилията на Байдън ", съобщи ръководителят на екипа на Пенс Марк Шорт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР